SUNDAY STUDIOS BOUTIQUE HOMESTAY

viewfromthe6

AN AUTHENTIC HOMESTAY RIGHT IN THE CITY

Located at 290 Nguyen Thi Minh Khai, District 3, one of the central districts of the city. We're conveniently within walking distance to many local and tourist attractions.

Sunday Studios tọa lạc ngay tại số 290 Nguyễn Thị Minh Khai, quận 3, một trong những quận trung tâm của thành phố thì đây chắc chắn sẽ là địa điểm hoàn hảo để bạn nghỉ ngơi sau ngày dài khám phá thành phố Hồ Chí Minh.


wanderlust

OVER 800 FIVE STAR REVIEWS

Since we’ve opened our home back in October of 2016, we have achieved over 800 five star reviews and have welcomed guests from more than 40 countries.

Từ khi thành lập vào tháng 10 năm 2016 thì đến nay, chúng tôi đã có vinh hạnh nhận được hơn 800 đánh giá 5 sao từ các vị khách đến từ hơn 40 quốc gia


b14

8 PRIVATE BEDROOMS WITH EN-SUITE WASHROOMS

Sunday Studios consists of 8 rooms designed in a modern, minimalist style but still retains the warmest, most comfortable atmosphere and meets your requirements.

Sunday Studios với 8 phòng được thiết kế theo phong cách tối giản, hiện đại nhưng vẫn giữ được sự ấm cúng, thoải mái nhất để đáp ứng mọi nhu cầu của bạn.


b2

PERFECT STAYCATION EXPERIENCE

Sunday Studios accommodation will be a perfect place for you to start your journey to discover Saigon.

Và cuối cùng thì đây sẽ là một địa điểm hoàn hảo cho hành trình khám phá Sài Gòn của bạn đấy.

BOOK US